Thursday 5 July 2012

Nešto kao lazy bag, ali još bolje





Iako Hanna ima tek 14 meseci, a mama i tata joj ne kupuju previše igračaka, one su ipak na sve strane po stanu...za sad tri kutije igračaka, od čega su polovina plišane igračke. 
Evo kako sam ja rešila ovaj problem.
Pre nego što se Hanna rodila imali smo lazy bag koji se raspao, ali smo ga pre toga mnogo voleli. Predpostavila sam da bi se Hanni tako nešto dopalo. Zapravo nije neka mudrost sašiti nekakvu vreću, ali jproblem  ispuna. I tako sam se dosetila da ponovo spojim lepo i korisno. Plišane igračke sam upotrebila umesto ispune. Današnje zeke, mede, jednorozi i ostali drugari (sa kojima se Hanna baš i ne igra) se prave da budu izuzetno mekani.
Oblik vreće treba takođe da je zabavan pa sam  smislila da bude u obliku kornjače. Već imam nekoliko ideja za sledeće vreće, ali o tome u nekom drugom blogu....


Kako napraviti:




Ovo je prikaz krojnih delova za izradu ovog projekta. Pored njih potrebni su vam cibzar za otvor i dugmad za oči.
Možete još da dodate i neke aplikacije na oklop i sl (ja sam stavljala cvetiće i srca)





Ovako izgleda prazan. Ispunu sam stavljala samo u glavu, noge i rep. Za to sam koristila otpatke koje sam dobila dok sam iskrojila vreću - kornjaču.














Za oči sam koristila po dva dugmeta.








Aplikacije sa cvetovima i srcima na vrhu oklopa...









Sa zadnje strane je ušiven cibzar kako bi se plišane igračke mogle ubaciti unutra ili izvaditi po potrebi. 

















































Sem što ovu vreću možete koristiti kao lazy bag ona je i odlično mesto za odlaganje plišanih igračaka. Sada mame i tate mogu ponovo da uživaju u redu u stanu, bar što se igračaka tiče :-)
VIDI:   http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.172833469516672&type=1

2 comments: