Tuesday 7 August 2012

NAGRADNA IGRA - SHARE i osvoji

Pravila igre :
1. Share-uj link za ovu stranicu na svoj facebook profil ( http://ekomamaa.blogspot.com/ )
2. Idi na  http://www.facebook.com/groups/velo.decijaoprema/  i ostavi komentar na post za nagradnu igru. U komentaru možete napisati kome bi poklonili igračke ježiće ili prosto ostavite bilo kakav komentar na celokupnu grupu (predlog, savet, bilo šta). Da bi ste ostavili komentar morate biti član grupe (takva su pravila fb). Grupa je otvorenog tipa i ja ću se potruditi da u što kraćem roku odgovorim na vaš zahtev za učlanjenje.
3. Nakon nedelju dana (14.avgusta) izabraću jedan nasumični komentar i proglasiti ga pobednikom :-) Ime dobitnika biće objavljeno istog dana na grupi, a paketić sa četri ježića šalje se poštom ukoliko nije iz Novog Sada. (dostavu plaća primalac)


Ježići su unikatne igračke pravljene od recikliranog materijala (tačnije od odpadaka pri krojenju pelenica i ostalih stvarčica koje pravim. Ispuna je takođe rađena od odpadaka). U bodljama ježića je ušiven šuškavi najlon tako da je savršen poklon za bebice...

Nyereményjáték


1. Rakd fel a fb oldalodra a követkézö linket ekomamaa.blogspot.com/ 
2. Csatlakozz a www.facebook.com/groups/velo.decijaoprema/ és irjál kommentárt a sorsjáték oldalára. A kommentár bármire vonatkozhat,hogy kinek lesznek a játékok ajándékozva, a csoporttal kapcsolatban, valamilyen ajánlatot, szugesztiót, barmit. Hogy kommentárt birj hagyni csoport tagja kell hogy legyel (ilyen a fb szabálya). A csoport nyilt tipusú, mindenki betársulhat, én pedig a magam részéről igyekezni fogok minnél előbb válaszolni a betársulni kivánóknak.
3. Egy hét múlva (augusztus 14,-én) véletlen húzással kisorsolok egy kommentárt és győztessé nyilvánitom. A győztes neve megjelenik a csoport oldalán és a négy sünis csomag postán lessz elküldve abban az esetben ha a győztes nem újvidéki (a postaköltséget a cimzett fedezi).
A sünik egyedi darabok, a szabásnál kimaradt anyagdarabkákból készültek. Ugyanezzel az anyaggal vannak a játékok kitömve. A sünik tüskéiben susogó nylondarabok vannak ami érdekessé teszi a babáknak.





Friday 3 August 2012

Ah, te besane noći

Nekad se uhvatim da u zlo doba razmišljam kako i šta još mogu da napravim...probudila sam se u četri ujutro i nikako nisam mogla da zaspem nazad, a pošto je suviše rano da ustajem i pravim buku po stanu...uzela sam svoje beleške i nacrtala par skica za novu reciklažu...




A posle je sve to ispalo nekako ovako...








Mislim da su za početak ove reciklirane igračkice ispale skroz dobro... barem se Hanni dopadaju :-)    
Sastavila sam ih od otpadaka i za ispunu sam isto koristila sitne otpadke od krojenja pelenica i sličnih stvarčica za decu koje pravim...
Mislim da je ovo odličan način da se materijali iskoriste do zadnjeg komadića...
a već imam ideja i za dalje...

... to be continued...



CSALÁDI KÖR - intervju


Egy pár héttel ezelöt megjelent intervju rólam a Családi Körben... Itt is el lehet elolvasni  : -)